De samenleving digitaliseert

Digitalisering verandert de samenleving in rap tempo. Data, datatechnieken en technologie bieden veel kansen om als overheid sneller en beter te werken. Voor de leider van de toekomst zijn technologie, innovatie en informatievoorziening minstens zo belangrijk als personeelszaken en financiën. De uitdaging voor leiders is om daarbij de menselijke maat in het oog te houden.

digitaal
leiderschapstraject
Jouw persoonlijke visie

Digitaal leiderschap begint met jou als individu: ben jij overtuigd van de meerwaarde van data en technologie in jouw werkveld? Welke kansen en bedreigingen zie jij? Beweging ontstaat niet vanzelf. Het is van belang dat je een verhaal weet te vertellen waar jij zelf in gelooft en dat anderen inspireert om aan de slag te gaan.

Toerusten van leiders

Wij hebben een digitaal leiderschapsmodel ontwikkeld om leiders toe te rusten leiding te geven in een digitaal tijdperk. Naast beweging creëren is het belangrijk om de randvoorwaarden op orde te brengen en goed op de hoogte te zijn van de regelgeving en dilemma’s. Hoe kun je een goede opdrachtgever zijn voor digitale innovaties? Welke kennis en competenties heb je nodig in jouw team? Wij helpen je hier bewust aan te werken.

Deze experts weten alles over dit onderwerp

Onze mensen

Johanna Kolk

Jaring Hiemstra

Pol van Tuijl

Johanna Kolk

Jaring Hiemstra

Pol van Tuijl