Wendbaar Werken

"Vermogen om koers continu, snel en effectief te veranderen"

Lees meer> >

Thema's in de praktijk

"Samen werken aan prestaties in maatschappelijke opgaven?"

Lees meer >

Jubileumjaar 1-3-2019 -- 1-3-2020

“15 jaar organisatieontwikkeling in publieke organisaties”

Lees meer >

Onze Mensen

“Kennen we elkaar al? We stellen ons alle 50 graag aan je voor”

Lees meer >

Omgevingswet

“Echt andere manier van denken, kijken en (samen)werken”

Lees meer >

Leiderschap

"Leiderschap in het licht van maatschappelijke opgaven"

Lees meer >

Leren & Ontwikkelen

“Professionals in ontwikkeling die beter presteren”

Lees meer >

Agenda

“Wanneer ontmoeten we elkaar op onze plek in hartje Utrecht?"

Bekijk onze agenda >

Home

Hiemstra & De Vries opnieuw beste dienstverlener Bestuur en Organisatie!

Wij zijn ontzettend trots dat we in het jaarlijkse onderzoek van TNS-NIPO voor de derde keer als beste dienstverlener in de categorie ‘Bestuur en Organisatie’ zijn gewaardeerd! De uitkomsten van het onderzoek zijn gepubliceerd in de speciale uitgave Marktonderzoek: Werken voor de overheid 2013 van het tijdschrift PM Select. Download hier het artikel

Betrokkenheid, ervaring en kennis van zaken

In het onderzoek van TNS-NIPO geven opdrachtgevers een rapportcijfer aan organisaties waarmee ze hebben samengewerkt. De rapportcijfers worden vervolgens met elkaar vergeleken. Daarnaast wordt er een score per vakgebied gegeven. In ons eigen vakgebied ‘Bestuur & Organisatie’ komen wij voor de derde achtereenvolgende keer als eerste uit de bus! We scoren hoog op ‘betrokkenheid van medewerkers’, ‘ervaring’ en ‘kennis van zaken’. Dit zijn voor ons belangrijke waarden in onze advisering.

Samen aan de slag voor maatschappelijke resultaat

Vanaf onze start in 2004 hebben we hoogwaardige samenwerking met onze opdrachtgevers en het resultaatgericht werken aan maatschappelijke opgaven hoog in het vaandel staan. Daarnaast investeren we veel tijd in kennis- en competentieontwikkeling van onze adviseurs. Dit zien we terug in de uitkomsten van het onderzoek. De uitslag van het onderzoek maakt dat we in het nieuwe jaar met nog meer energie, inspiratie en plezier werken aan een betere publieke sector!

In 2012 en 2011 werden we ook als beste dienstverlener beoordeeld. Lees de uitkomsten van vorig jaar hier en van 2011 hier.